VOEDSELACTIE voorjaar 2021

Help Yezidi-vluchtelingen met een voedselpakket

Deze voedselpakkettenactie is een initiatief van Khalid Barkat en Amjad Al-Karaf in samenwerking met de Stichting Moqimi. Khalid en Amjad zijn allebei Yezidi en ze zijn gevlucht uit Irak, vanwege de oorlog en hun Yezidi-achtergrond. Zij zijn allebei nog student aan een hogeschool in Nederland. Daarnaast helpen zij Yezidi’s in Nederland door middel van een platform op te richten genaamd Maatschappelijke Ondersteuning Yazidi’s (M.Y.O.). Zij proberen de nieuwkomers (Yezidi’s) op weg te helpen in Nederland. Daarnaast organiseren zij events om aandacht te vragen voor de Yezidi-genocide van 2014.

Bekijk het filmpje om meer te weten te komen over deze actie.

Voedselpakkettenactie

Doe mee met de voedselpakkettenactie zodat we nog meer gezinnen kunnen helpen! Wij kopen de producten voor de pakketten in de lokale markt. In zo’n pakket zit onder andere rijst, bulgur, zonnebloemolie, bonen, kikkererwten, eieren, thee en melk. Een voedselpakket kost 25 euro. Dankzij uw donatie kunnen we de Yezidi-vluchtelingen blijven helpen. Doneren kan op IBAN NL53 RABO 0340562706, t.n.v. Moqimi, onder vermelding van Voedselactie. of maak gebruik van de QR-code of de Doneer knop.

* Voorkom oplichting met QR code

Moqimi is een non-profit organisatie en is volledig afhankelijk van particuliere donaties en fondsen. We zijn met opzet een kleine organisatie en houden onze organisatiekosten minimaal.

Moqimi heeft een erkende ANBI status via de Gereformeerde Kerk Krabbendijke. Giften aan Moqimi zijn aftrekbaar van de belasting.

We gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Lees meer hierover in ons Privacyprotocol.